Näringsliv & arbete

Här har vi samlat information för dig som företagare och också för dig som arbetssökande. Du hittar också information om det strategiska arbetet som berör destinationsutveckling här.
Följ oss gärna på vår facebooksida Gnestas näringsliv. Se relaterad info.

Nyheter

 • 2019-10-08
  Seminarium om egenproducerad solel
  Ta del av tips, råd och fakta om solenergi och hur du kan producera egen el med solceller. Vi bjuder på lättare förtäring och spännande föreläsningar. Det är kostnadsfritt att delta.
 • 2019-09-24
  Högt betyg för företagsklimatet i Gnesta
  Svenskt näringsliv publicerade idag årets rankingresultat beträffande företagsklimatet i Sveriges kommuner. Gnesta klättrar uppåt med 16 placeringar vilket innebär plats 42 i landet och näst högst i Sörmland.

 • 2019-08-12
  Dialogmöte om företagsklimatet
  Svenskt Näringsliv och Gnesta kommun bjuder in till dialogmöte om företagsklimatet i samarbete med Företagarna Trosa Gnesta, Gnesta Handel och LRF. Vi vill ha input på hur kommunen kan få ännu bättre företagsklimat.
 • 2019-07-19
  Feriearbete: Kommunikation
  Emilia och Amanda har varit feriearbetare på enheten Kommunikation och samverkan och har intervjuat andra feriearbetare under sin ferieperiod här på kommunen. I den sjunde och sista intervju kan du läsa om deras egna upplevelser om sina veckor i kommunen.
 • 2019-07-16
  Feriearbete: Dans
  Alicia, Leia och Ebba har varit feriearbetare på Kulturskolan och har arbetat med att arbeta fram en dansföreställning och uppträda med den. De har intervjuats av kommunens feriekommunikatörer.

Senast publicerad 2019-04-04