Möte mellan två människor där man ser händer och en dator

Näringsliv & arbete

Här har vi samlat information både för dig som företagare och för dig som arbetssökande. Du hittar också information om det strategiska arbetet som berör destinationsutveckling här.

Följ oss gärna på vår facebooksida Gnestas näringsliv. Se relaterad information.

Nyheter

 • Ny riskklassning av livsmedelsverksamheter

  Livsmedelsverket inför från 2024 en ny riskklassning vid tillsyn av livsmedelsverksamheter. Nytt är också att det införs efterhandsdebitering från kommunen för tillsynen.
 • Uppåt i företagsklimatet!

  Företagsorganisationen Svenskt Näringsliv skickar årligen ut en enkät till cirka 200 företagare i Gnesta kommun. Årets resultat visar att företagsklimatet har förbättrats i kommunen och går nu glädjande mot en positiv riktning.
 • Årets företagare är utsedd!

  Äntligen så har det prestigefyllda priset Årets Företagare i Gnesta kommun delats ut. Stort grattis till den passionerade entreprenören Johan Lexell, som äger och driver Klövsta-Energi AB!
 • Välkommen till affärsnätverket

  Den 12 maj bjuder vi återigen in till en företagsträff med Affärsnätverket på Södertuna Slott i Gnesta. Denna gång är temat framtid och teknik. Du får också lyssna till organisationen Leader som berättar mer om deras sökbara projektpengar för landsbyggdsutveckling.
 • Nedåt i företagsmätning – kommunen genomför åtgärder

  Gnesta kommun ges lägre betyg när företagare svarar på den årliga NKI-undersökningen om myndighetsutövning och upphandling.