Möte mellan två människor där man ser händer och en dator

Näringsliv & arbete

Här har vi samlat information både för dig som företagare och för dig som arbetssökande. Du hittar också information om det strategiska arbetet som berör destinationsutveckling här.

Följ oss gärna på vår facebooksida Gnestas näringsliv. Se relaterad info.

Med anledning av coronapandemin påverkas kommunens verksamheter på olika sätt. För mer information, frågor och svar, se relaterad info.

Nyheter


 • Nya lagar och förordningar


  Vi närmar oss ett nytt år vilket också innebär att det införs nya lagar och förordningar. De flesta träder i kraft vid årsskiftet och under år 2022. Vissa ändringar påverkar dig som är företagare.

 • December månads näringslivsbrev


  Nu finns december månads nyhetsbrev att läsa med ett innehåll riktat till dig som är företagare i kommunen. Vi på kommunens näringslivsenhet önskar dig en god jul och ett gott nytt år.

 • Välkommen till Affärsnätverkets träff


  Denna gång är det Affärsnätverket i Gnesta och banken SEB som bjuder in till nätverksfrukost. Vi kommer inspireras av och lyssna till Erik Olofsson som driver Grytsbergs Säteri. Även Joachim Sorbe, Södermanlands Nyheters redaktör, gästar frukosten. Välkomna!

 • November månads näringslivsbrev


  November månads nyhetsbrev finns nu att läsa med ett innehåll riktat till dig som är företagare i kommunen.

 • Nominera till priset Årets Företagare


  Nu kan du nominera den person och företag som ska ha möjlighet att vinna det prestigefyllda priset Årets Företagare i Gnesta kommun.