Möte mellan två människor där man ser händer och en dator

Näringsliv & arbete

Här har vi samlat information både för dig som företagare och för dig som arbetssökande. Du hittar också information om det strategiska arbetet som berör destinationsutveckling här.

Följ oss gärna på vår facebooksida Gnestas näringsliv. Se relaterad info.


Nyheter

 • Informationsträff om revideringen av vattenskyddsområde

  Välkommen till en informationsträff riktad till verksamheter med anledning av revideringen av Visbohammar vattenskyddsområde.
 • Enkät om företagsklimatet

  Är du en av de cirka 200 företagare med säte i Gnesta kommun som fått medlemsorganisationen Svenskt Näringslivs enkät om företagsklimatet i kommunen? Glöm inte att skicka in dina svar senast den 31 mars.
 • Läs årets sista näringslivsbrev

  Det är dags att knyta ihop säcken för år 2022 och det gör vi med årets sista nyhetsbrev. Gnesta näringsliv önskar er alla en riktigt God Jul och ett gott nytt företagsamt 2023!
 • Årets sista affärsnätverksträff

  Varmt välkommen till årets sista företagsfrukost med Affärsnätverket. Vi ses på Södertuna slott för att mingla, nätverka och inspireras av våra gästande företagare.
 • Ta din affärsidé till en ny nivå

  Går du och bär på en affärsidé som världen borde få uppleva? Nu besöker SörmX oss i Gnesta kommun för att hitta fler innovativa idébärare som vill ta sina idéer till nya nivåer genom ett affärsutvecklingsprogram.