Boka lokal i Gnesta kommun

Den lilla kommunen som erbjuder det stora utbudet! Vi erbjuder lokaler och anläggningar för de flesta aktivieter.

Som förening, kulturaktör, företag eller privatperson har du möjlighet att boka en inomhus- eller utomhusanläggning. Gnesta kommun erbjuder allt från idrottslokaler, fotbollsplaner, friidrottsplats, biosalong, möteslokal och festlokal för större sällskap.

Bokning, hur gör jag?

Bokning av dessa lokaler eller utomhusanläggningar gör du genom att skicka en bokningsförfrågan, se länk under relaterad information längst ner på sidan.

I schemat för aktuell anläggning ser du när det är ledigt för bokning. Klicka på önskad tid och ett formulär kommer upp på skärmen.

Här fyller du i den information som krävs t ex datum, klockslag, verksamhet, märkning(vilka ska vara där t ex lag eller privat, barn eller vuxna) och vilken typ av verksamhet ska bedrivas i lokalen.

Du ska ange namnet på den som är kunden, t ex föreningen, företaget eller privatpersonens namn som kund. Det kan vara en förening som är kund, men du som gör bokningen är bokare som är med i föreningen.
* betyder obligatoriskt fält som ska fyllas i.

Om du vill boka Elektron och behöver teknisk utrustning ska det anges här, önkas det möblering för möte, beskriv då i anteckning hur du önskar att det ska möbleras., detta gäller främst interna möten.
Bokningsförfrågan ska göras minst tre vardagar innan önskad bokad tid.
Avbokning av tid ska ske minst tre vardagar innan bokad tid, om detta inte sker debiteras tiden.

När allt är korrekt ifyllt, du har läst vilka regler som gäller och accepterat detta och godkänt lagrig av personuppgifter klickar du på "Sänd bokningsförfrågan". Om du inte får ett svarsmejl inom två dagar, kontakta lokalbokningen så hjälper vi dig, se kontaktinformation nedan.

När bokningen är inlagd i systemet kommer du att få en bekräftelse via e-post.

Lokalen hyrs ut per timma/ tillfälle och debiteras via faktura från Gnesta kommun. Om fakturan ska ställas på förening är det föreningens uppgifter som ska läggas.

Hur kommer jag in i lokalen?

För att komma in i en lokal behöver du oftast en tagg. Taggen är kopplad till din aktuella bokning och fungerar bara vid det bokade tillfället.

Taggar till Elektron hämtas på Servicecenter på deras ordinarie öppettider, max tre vardagar innan bokningstillfället.

Taggar, elektroniska nycklar eller vanlig nyckel som gäller för våra idrottsanläggningar hämtas på Freja Bad & Gym under ordinare öppettider.

Förening, privatperson eller de som har återkommande bokningar i någon av våra anläggningar behåller sin tagg och när det bokas ett nytt tillfälle är taggen giltig.

Taggen och koden är personlig och ska inte lånas ut till någon annan då man är ansvarig för bokningen.

Hur använder jag min tagg?

Vid varje entré/ dörr sitter en kortläsare, taggen läggs i mitten av tangenterna och efter det slår du din fyrsiffriga kod. Då blir det grönt på läsaren och du kan nu gå in.

Om det skulle lysa rött med en V och ett X, då betyder det att lokalen är larmad och larmet påslaget.
Larma av: Då börjar du med att trycka A, lägga taggen i mitten och sedan slå din kod.

Mera information om hur du kan hantera funktionerna i ARX, vårt passersystem får du när du hämtar ut din tagg.