Boka Idrottsanläggning

Att boka en lokal ska vara enkelt oavsett om du ska ha ett barnkalas, träning, match, spela bordtennis eller kicka fotboll.

Sommaren 2024

Från fredagen 5 juli till och med den 4 augusti är lokalbokningen stängd för nya bokningar. Vill du ha tid i en anläggning ska den inkomma senast i mitten av vecka 27. Trevlig sommar!

Bokning av idrottsanläggningar, både inomhus och utomhus gör du genom att skicka en bokningsförfrågan, se länk under relaterad information längst ner på sidan.

I schemat för aktuell anläggning ser du när det är ledigt för bokning. Klicka på önskad tid och ett formulär kommer upp på skärmen.

Här fyller du i den information som krävs t ex datum, klockslag, verksamhet, märkning(vilka ska vara där t ex lag eller privat, barn eller vuxna) och vilken typ av verksamhet ska bedrivas i lokalen.

Du ska ange namnet på den som är kunden, t ex föreningen, företaget eller privatpersonens namn som kund. Det kan vara en förening som är kund, men du som gör bokningen är bokare som är med i föreningen.
* betyder obligatoriskt fält som ska fyllas i.

Bokningsförfrågan ska göras minst tre vardagar innan önskad bokad tid.
Avbokning av tid ska ske minst tre vardagar innan bokad tid, om detta inte sker debiteras tiden.

När allt är korrekt ifyllt, du har läst vilka regler som gäller och accepterat detta och godkänt lagring av personuppgifter klickar du på "Sänd bokningsförfrågan". Om du inte får ett svarsmejl inom två dagar, kontakta lokalbokningen så hjälper vi dig, se kontaktinformation nedan.

När bokningen är inlagd i systemet kommer du att få en bekräftelse via e-post med en bifogad fil. Granska gärna så att bokningen är korrekt.

Lokalen hyrs ut per timma/ tillfälle och debiteras via faktura från Gnesta kommun. Om fakturan ska ställas på förening är det föreningens uppgifter som ska anges.