skylten på elektron nattetid

Boka Elektron A och B-sal

Att boka en lokal ska vara enkelt oavsett om du ska ha ett barnkalas, fest, föreställning, möte eller arrangera en scenkonstföreställning.

Sommaren 2024

Från fredagen 5 juli till och med den 4 augusti är lokalbokningen stängd för nya bokningar. Vill du ha tid på Elektron ska den inkomma senast i mitten av vecka 27. Trevlig sommar!

Bokning av Elektrons A- och B-sal gör du genom att skicka en bokningsförfrågan, se relaterad information.

I schemat för Elektron ser du när det är ledigt för bokning. Klicka på önskad tid och ett formulär kommer upp på skärmen.

Här fyller du i den information som krävs t ex datum, klockslag, verksamhet, märkning(vilka ska vara där t ex privat, förening, barn eller vuxna) och vilken typ av verksamhet ska bedrivas i lokalen.

Ange namnet på den som är kunden, exempelvis föreningen, företaget eller privatpersonens namn som kund. Det kan vara en förening som är kund, men du som gör bokningen är bokare som är med i föreningen.
* betyder obligatoriskt fält som ska fyllas i.

När du bokar Elektron och behöver teknisk utrustning ska det anges här, önkas det möblering för möte, beskriv då i anteckning hur du önskar att det ska möbleras., detta gäller främst interna möten.
Bokningsförfrågan ska göras minst tre vardagar innan önskad bokad tid.
Avbokning av tid ska ske minst tre vardagar innan bokad tid, om detta inte sker debiteras tiden.

När allt är korrekt ifyllt, du har läst vilka regler som gäller och accepterat detta och godkänt lagrig av personuppgifter klickar du på "Sänd bokningsförfrågan". Om du inte får ett svarsmejl inom två dagar, kontakta lokalbokningen så hjälper vi dig, se kontaktinformation nedan.

När bokningen är inlagd i systemet kommer du att få en bekräftelse via e-post med en bifogad fil. Granska gärna så att bokningen är korrekt.

Lokalen hyrs ut per timma/ tillfälle och debiteras via faktura från Gnesta kommun. Om fakturan ska ställas på förening är det föreningens uppgifter som ska läggas.