Sjömagasinet syns bakom en kanot och en badflotte.

Sjömagasinet – Stjärnhovs säteri

Bo i den gamla magasinsbyggnaden vid sjön Natens strand. Sjömagasinet ligger strax utanför Stjärnhov och erbjuder ett modernt boende med gammaldags charm.

Huset är vinterbonat och är på totalt 225 kvadratmeter. Det finns fyra dubbelrum, varav ett med eget badrum samt sovloft för fyra personer. Sammanlagt finns det 18 sovplatser. Gäster medför egna lakan och handdukar.

På bottenvåningen finns vardagsrum med stor öppen spis, bastu, toalett och dusch samt utgång till altan med anslutande brygga och bryggbåt samt grill. På övervåningen finns storstugan på 50 kvadratmeter med sittgrupp, matplats, TV och kamin. Det finns också en välsorterad köksavdelning med elspis, diskmaskin, kyl, frys, mikro, glas och porslin för 20 personer. Huset har tre duschar och toaletter samt tvättmaskin.

Bryggbåten, med elmotor, klarar 10-12 personer. Det finns en lättrodd eka och kanadensare som bidrar till ett spännande båtliv, bad och fiske. Den fiskeintresserade kan hyra en Linder 440 fishing för trollingfiske. Utflykt genom Natån till sjön Båven är en upplevelse.