Kontakta kommunen

För dig som invånare ska det vara enkelt att komma i kontakt med kommunen och få den hjälp och information du behöver. Därför kan du kontakta oss på olika sätt.

Skriv till oss

Skicka e-post, använd några av våra e-tjänster eller skicka ett brev med posten. Skickar du e-post svarar vi inom två arbetsdagar. Du kan välja att skriva till gnesta.kommun@gnesta.se eller någon av de mejladresser vi presenterar här på webbplatsen. Du kan också skriva till någon som arbetar i kommunen genom att skriva hens namn med följande upplägg: förnamn.efternamn@gnesta.se.

Vill du skriva ett brev och skicka med posten hittar du postadress i kontaktinformation.

Ring oss

När du ringer till kommunens gemensamma nummer kommer du till kommunens servicecenter. Om personalen på servicecenter inte kan hjälpa dig med ditt ärende blir du vidarekopplad till rätt person inom kommunen. Vissa verksamheter har direktnummer som du hittar här på webben. Ofta har de verksamheterna speciella telefontider.

Besök oss

Du kan också besöka kommunens servicecenter. På servicecenter kan du till exempel få hjälp att skriva ut och kopiera. Du kan också få vägledning i frågor som handlar om kommunens verksamheter och andra myndigheter i Sverige. Du behöver inte boka tid för att få hjälp på servicecenter.

Om du vill besöka någon som arbetar på kommunhuset

Om du vill besöka någon som arbetar i kommunhuset behöver du boka tid med den personen. I samband med ditt besök kommer du att få anmäla dig i en digital anmälningsdisk som finns i kommunhusets entré.