Kontakta oss!

För dig som invånare ska det vara enkelt att komma i kontakt med kommunen och få den hjälp och information du behöver. Därför har vi flera vägar du kan nå oss på.

Skriv till oss

Skicka e-post, använd några av våra e-tjänster eller skicka ett brev med posten. Skickar du e-post svarar vi inom 48 timmar. Du kan välja att skriva till gnesta.kommun@gnesta.se eller någon av de mejladresser vi presenterar här på webbplatsen.

Du kan också skriva till någon som arbetar i kommunen genom att skriva hens namn med följande upplägg: förnamn.efternamn@gnesta.se.
Vill du skriva till oss med hjälp av ett kontaktformulär använder du länken under relaterad info.
Vill du skriva ett brev och skicka med posten hittar du postadress i kontaktinformation.

Ring oss

När du ringer till kommunens gemensamma nummer kommer du till kommunens servicecenter. Om personelen på Servicecenter inte kan hjälpa dig med ditt ärende blir du vidarekopplad till rätt person inom kommunen. Vissa verksamheter har direktnummer som du hittar här på webben. Ofta har de verksamheterna speciella telefontider. Exempel är socialtjänsten och ungdomsmottagningen.

Besök oss

Välkommen att besöka oss på Servicecenter! Här kan du få personlig service utan att boka tid. Vi hjälper dig med alla typer av frågor om kommunen och myndighetssverige.

Ska du besöka någon i kommunhuset behöver du förboka ett besök. När du kommer dit anmäler du dig i en digital anmälningskiosk.