en kvinna i glasögon som står bakom servicecenters informationsdisk

Servicecenter

Servicecenter är till för kommunens invånare, företagare och besökare. Här får du information om kommunens olika verksamheter och hjälp med enklare ärenden. På servicecenter finns också kommunens turistinformation.

Servicecenter är din väg in till kommunens alla verksamheter och tjänster. När du kontaktar servicecenter möts du av en kommunvägledare som svarar på frågor eller vägleder till rätt person.

För att komma i kontakt med servicecenter kan du antingen ringa till vår växel eller besöka vår informationsdisk för personlig service.

Publika datorer

På servicecenter finns flera publika datorer. På dessa datorer kan du surfa, söka information och skriva ut dokument. Du har även möjligheten att sitta en längre stund för studier.

Gröna soppåsar, almanacka och p-skiva

Har dina gröna avfallspåsar tagit slut? På servicecenter kan du hämta nya. Även kommunens almanacka och p-skiva finns att hämta.

Kartor

På servicecenter finns tätortskarta och besökskarta. Dessa är gratis.

Turistinformation

Här finns aktuell information om vad som finns att se och göra i Gnesta kommun. Vi har broschyrer om sevärdheter, cykelturer, Sörmlandsleden med mera. Även flytväst finns till utlåning. Under sidan Gnestaguiden Länk till annan webbplats., hittar du all information du behöver om att äta, bo, shoppa eller se och göra i Gnesta kommun.