Sök efter evenemang

I kommunens evenemangskalender kan du söka efter många olika evenemang. För att få det sökresultat som passar dina önskemål bäst kan du välja tidsintervall, sortera efter kategorier, orter och platser.

Du kan också överblicka alla evenemang i en månadskalender.

Välj tidsintervall

Vill du veta vilka evenemang som sker under en specifik period kan du ange startdatum i fältet från och slutdatum i fältet till. Ange datumen i formatet åååå-mm-dd. Vill du veta vilka evenemang som sker en specifik dag anger du samma datum i båda fälten.

Filtrera efter kategorier

Du kan filtrera evenemang efter vem du är (exempelvis barn, senior) och vad du vill göra (exempelvis bio, musik eller konst). Klicka på knappen filtrera och gör dina val.

Filtrera efter orter och platser

Du kan filtrera evenemang efter ort, lokal och plats. Exempel på orter är Gnesta, Torsåker och Gryt. Exempel på lokal är Biblioteket, Träffpunkten och Elektron. Exempel på plats är Klämmingsbergsbadet, Skillingavallen och Hagstumosse.

Se alla evenemang i en månadskalender

Här kan du se vad som händer varje dag under en hel månad. Också bra för dig som arrangör när du planerar dina evenemang. Så det inte krockar med redan inplanerade evenemang.

Samlad info för återkommande evenemang

Många av evenemangen i kalendern är återkommande. Exempelvis utställningar som är öppna under en längre period, med olika datum och tider. Du kan se alla datum och tider samlat på evenemangets sida, så det blir lätt för dig som besökare att få en överblick, och välja det datum som passar dig bäst.