Gnesta kommun i sociala medier

Ett sätt att kunna kommunicera med Gnesta kommun och ta del av nyheter och evenemang är att följa oss på sociala medier. Idag finns Gnesta kommun representerat på Facebook, Instagram, Twitter och Linkedin.

Sociala medier är just vad det heter, ett socialt media. Genom att finnas och kommunicera i flera kanaler kan vi nå fler följare och medborgare vilket underlättar för dialog och samtal. Det går alltid bra att kommentera eller skicka ett meddelande direkt till oss. Gnesta kommun svarar på frågor och kommentarer som rör kommunen via våra egna sociala mediekanaler. Idag hittar du oss på följande plattformar.

Facebook

Facebook är ett socialt nätverk där man kommunicerar med vänner, företag eller kommuner. Vissa verksamheter har egna sidor eller grupper på Facebook. Gå gärna in på den sida som passar dig och börja följa den redan idag. Då blir du alltid först med det senaste. Här hittar du dessa facebooksidor.

Gnesta kommun

Välkommen till Gnesta kommuns officiella facebooksida för dig som bor här eller är nyfiken på oss. Vi vill kommunicera med dig som bor här, driver verksamhet här eller med dig som fundrar på att flytta hit. Vid ett eventuellt krisläge blir sidan en viktig kanal för informationsspridning. Vi svarar inom 24 timmar på kontorstid.
Gnesta kommuns officiella Facebook-sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kultur i Gnesta kommun

Här lägger vi upp nöjesnyheter, evenemangstips och inspirerande fördjupningar kring kulturen i Gnesta. Konst, musik och teater - tipsa gärna om ditt evenemang.
Kultur i Gnesta kommuns Facebook-sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Gnesta Näringsliv

Här visar vi upp det dynamiska och engagerande näringsliv som finns i kommunen. Vi vill också skapa en dialog med kommunens företagare och marknadsföra dem.
Gnesta Näringslivs Facebook-sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sagolika Sörmland

Välkommen till Sagolika Sörmland. Här lägger vi upp turismnyheter, utflyktstips och inspirerande fördjupningar om vad som händer runt om i Gnestabygden. För dig som är här som turist eller bor här och vill upptäcka nya platser.
Sagolika Sörmlands Facebook-sidalänk till annan webbplats

Biblioteket i Gnesta

Välkommen till Gnesta bibliotek. Här lägger vi upp nyheter om utställningar och evenemang på biblioteket. Både från biblioteket i Gnesta men också från vår filial i Stjärnhov.
Bibliotekets Facebook-sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 

Gnesta Kulturskola

Här hittar du evenemangstips och inspirerande fördjupningar kring kulturskolerelaterade frågor. Här får du också all information om vad som är på gång i Gnesta Kulturskola.
Kulturskolans Facebook-sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fritidsgården Chill

Välkommen till fritidsgården Chill. Här hittar du all information om vad som är på gång hos oss. Här kan du alltid kommunicera direkt med oss och få svar på dina frågor. Det är också här du får ta del av allt vi gör tillsammans med våra ungdomar i Gnesta.
Fritidsgården Chills Facebook-sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 

Gnesta Dagliga verksamhet

Här hittar du information om vad som är på gång hos Gnestas dagliga verksamhet.
Gnesta Dagliga verksamhets Facebook-sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Instagram

Instagram är ett socialt nätverk där man kommunicerar enbart genom bilder. Här kan alla följa alla och du kan följa både privatpersoner och företag precis som på Facebook och Twitter. Här hittar du dessa instagramkonton.

Sagolika Sörmlands Instagramkontolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Gnesta kommun Fritid Instagramkontolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Gnesta kommun Kultur Instagramkontolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Gnesta Biblioteks Instagramkontolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

LinkedIn

LinkedIn är en webbtjänst där man kan sköta sitt privata och professionella nätverk.
Gnesta kommuns officiella sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Twitter

Twitter är en mikroblogg där man lämnar ett mycket kortfattat textmeddelande, en nyhet eller något annat man vill berätta. För att du kunna följa någon på Twitter måste du ha ett eget konto.
Gnesta kommuns Twitterkontolänk till annan webbplats   

Kultur i Gnesta kommuns twitterkontolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast publicerad 2019-04-04