Illustration med ett tangentbord som har symboler för olika sociala medier

Gnesta kommun i sociala medier

Du kan kommunicera med Gnesta kommun och ta del av nyheter och evenemang på sociala medier. Idag finns Gnesta kommun representerat på Facebook, Instagram och Linkedin.

Genom att finnas och kommunicera i flera kanaler kan vi nå fler följare och medborgare vilket underlättar för dialog och samtal. Det går alltid bra att kommentera eller skicka ett meddelande direkt till oss.

Gnesta kommun svarar på frågor och kommentarer som rör kommunen via våra egna sociala mediekanaler. Idag hittar du oss på följande plattformar:

Facebook

Facebook är ett socialt nätverk där man kommunicerar med vänner, företag eller kommuner. Vissa verksamheter har egna sidor eller grupper på Facebook. Gå gärna in på den sida som passar dig och börja följa den redan idag.

Gnesta kommun

Välkommen till Gnesta kommuns officiella Facebooksida för dig som bor här eller är nyfiken på oss. Vi vill kommunicera med dig som bor här, driver verksamhet här eller med dig som fundrar på att flytta hit. Vid ett eventuellt krisläge blir sidan en viktig kanal för informationsspridning. Vi svarar inom 24 timmar på kontorstid.
Gnesta kommuns officiella Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gnestaguiden

Gnestaguiden är Gnesta kommuns besöksnäringsguide. I tryckt form och på webbplatsen finns information om platser och saker att se, göra och uppleva i kommunen. På Facebook (och på Instagram) kommunicerar vi det som är aktuellt just nu på platserna. Kanalen riktar sig till boende, sommarboende och besökare.
Gnestaguiden på Facebook Länk till annan webbplats.

Gnesta Näringsliv

Här visar vi upp det dynamiska och engagerande näringsliv som finns i kommunen. Vi vill också skapa en dialog med kommunens företagare och marknadsföra dem.
Gnesta Näringslivs Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Biblioteket i Gnesta

Välkommen till Gnesta bibliotek. Här lägger vi upp nyheter om utställningar och evenemang på biblioteket. Både från biblioteket i Gnesta men också från vår filial i Stjärnhov.
Bibliotekets Facebooksida Länk till annan webbplats. 

Gnesta Kulturskola

Här hittar du evenemangstips och inspirerande fördjupningar kring kulturskolerelaterade frågor. Här får du också all information om vad som är på gång i Gnesta Kulturskola.
Kulturskolans Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fritidsgården Chill

Välkommen till fritidsgården Chill. Här hittar du all information om vad som är på gång hos oss. Här kan du alltid kommunicera direkt med oss och få svar på dina frågor. Det är också här du får ta del av allt vi gör tillsammans med våra ungdomar i Gnesta.
Fritidsgården Chills Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. 

Anhörigstöd i Gnesta kommun

Är du anhörig till någon som lever med långvarig psykisk eller fysisk sjukdom eller funktionsnedsättning? Då har du hittat rätt! Att vara anhörig till någon som behöver din hjälp för att klara av vardagen kan ställa stora krav på din ork, tid och kunskap. Kommunens anhörigstöd har information, rådgivning och träffar som kan underlätta livssituationen för både dig och den du stödjer.
Anhörig i Gnesta kommuns Facebooksida Länk till annan webbplats.

Frivilligverksamheten i Gnesta kommun

Syftet med Facebook-sidan Frivilligverksamheten i Gnesta kommun är att skapa en dialog mellan oss i verksamheten och våra medborgare. Vi ser vårt flöde på Facebook som en service för dig som är intresserad av Frivilligverksamhetens verksamhet, och svarar endast på enkla frågor där.
Frivilligverksamheten i Gnesta kommuns Facebooksida Länk till annan webbplats.

Gnesta Dagliga verksamhet

Här hittar du information om vad som är på gång hos Gnestas dagliga verksamhet.
Gnesta Dagliga verksamhets Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Instagram

Instagram är ett socialt nätverk där man kommunicerar med bilder, rörlig bild och kortare texter. Här kan alla följa alla och du kan följa både privatpersoner och företag precis som på Facebook. Här hittar du dessa instagramkonton.

Gnestaguiden på Instagram Länk till annan webbplats.

Gnesta Biblioteks Instagramkonto Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Frejacafe på Instagram Länk till annan webbplats.

Snapchat

Fritidsgården chill använder snapchat för att kommunicera med ungdomar i kommunen. Där kan man få information och man kan prata direkt med någon av fritidsledarna.

Har du redan snapchat letar du upp kontot Ungignesta. Kontot är stängt, så du behöver skicka en vänförfrågan för att kunna bli insläppt.

Annars måste du först ladda ner appen till din mobiltelefon och skapa ett konto.

Ladda ner snapchat till din telefon Länk till annan webbplats.

LinkedIn

LinkedIn är en webbtjänst där man kan sköta sitt privata och professionella nätverk.
Gnesta kommuns officiella sida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.