Skottvång på bild

Konsert: Stonecake firar 30 år - med Blåsjävlarna

Välkommen till Skottvångs Grufva för att lyssna på Rockbandet Stonecake och Blåsjävlarna fredagen den 5 maj.

Stonecake är Borlängebandet som plötsligt steg som en sol på det tidiga 90- talets svenska pop/rock-himmel med hiten Tuesday afternoon. De fick en grammis, knockade radioproducenterna och plötsligt hördes de överallt. Bandet var aktiva in på 2000-talet och gav ut flera skivor efter debuten. De uppmärksammades utomlands med spelningar i USA, England, Tyskland, Danmark, Finland och till och med Palestina. De sålde även skivor i Nederländerna och Japan.

Bandet innebär en unik explosiv rockenergi. De blandar mjuk pop med hård rock vilket också återspeglas i bandnamnet. Gemensam nämnare: 1970-talet.

Till Skottvång tar dem självklart med sig blåsargänget “Blåsjävlarna:

Jerk Lunner – Trumpet
Johan Ramström – Tenorsax
Ronald Hallgren – Barytonsax
Nisse Andersson – Trumpet

Information om Skottvångs Grufva

Varmt välkommen till en kulturhistorisk oas mitt ute i den vackra Sörmländska landsbygden. Här kan du äta gott, kolla på live-musik (Sveriges bästa live-scen 2014!) med landets finaste artister inom alla genrer, gå på konstrunda, roas av barnunderhållning, besöka Skottvångs gruvmuséum, ta en tur på Sörmlandsleden, besöka Smedjans handelshus, gå på marknad eller vara med när en riktig kolmila tänds.

Musik Laxne Skottvång

Plats

Skottvångs Grufva, Laxne

Arrangör

Skottvångs Grufva

Biljettpris

250 kr