Bilden visar yogastudion med utplacerade beiga kuddar och yogamattor  på golvet och handvävda väggbonader

Yoga på Bubblan i Gnesta

Vet du om att Gnesta har fått en ny Yogastudio? Bubblan är en samlingsplats för ditt välmående med yoga, behandlingar, events och workshops.

Bubblan har kurser som passar både erfarna och nybörjare.

Vårterminens yogaklasser:

Måndagar

Lunchyoga med Lina-Maria
Tid: 12.00-12.30

Pausa dagen och kliv in till 30 minuters avslappnande och stärkande yoga! Vi gör andningsövningar, energigivande dynamiska rörelser och avslutar med djupavslappning i yin-positioner. Yogan är för alla och du behöver inte byta om då den inte är svettig. Se kontakt.

Det finns även möjlighet att beställa lunchmat. Marieams Catering erbjuder goda wraps med röror, kött eller veganskt för 100 kronor. Förbokas gärna senast fredag kväll till 0762090648.

Kundaliniyoga med Lina-Maria
Tid: 18.30-20.00

Intoning, uppvärmning, kriya (yogapass), vila och meditation. Luta dig tillbaka mot en trygg form och upplev ditt inre. Vi stannar med andetaget genom hela passet, använder olika andningstekniker för att aktivera det parasympatiska nervsystemet och vår egen förmåga till läkning. Vi avslutar ofta med upplyftande mantrasång. Se kontakt.

Tisdagar

Slow Flow med Jessica
Tid: 18.30-19.45

En blandning av hatha och vinyasa yoga, där vi genom olika positioner och varierande flöden utmanar vår styrka och balans. Ibland mer kraftfullt, ibland lugnare. Vi tränar på rörlighet, att flöda med andetaget, lyssna inåt och lugna sinnet. Se kontakt.

Onsdagar

Lunchyoga med Leona
Tid: 12.00-12.30

Grip chansen att kalibrera om ditt sinne och kropp under dessa transformerande 30 minuter. Förankra dig själv med medveten andning, uppfriskande kroppsrörelser och lugnande yin-positioner. Denna yogasession är utformad för alla, och det behövs ingen klädbyte eftersom det är en icke-svettig upplevelse. Klassen är på engelska. Se kontakt.

Yinyoga med Ida
Tid. 18.00-19.00

En avkopplande yogaform som förbättrar rörligheten i kroppen och bidrar till lugn och ro. Positionerna hålls en längre tid för att hitta avslappning i musklerna, vila i nuet och rikta cirkulationen till skelett, bindväv, ligament, leder och organ. Syftet är att släppa på stelhet, spänningar och blockeringar. Kom och balansera upp den aktiva vardagen med stillsam och återhämtande yinyoga, passar alla människor och kroppar. Se kontakt.

Torsdagar

Sensing Yoga med Lova
Tid: 17.30-18.30

En enkel, mjuk och naturlig rörelseform som tillåter kroppen att uppleva sig. Med långsamma, somatiska, aktiverande rörelser återskapar vi kontakten mellan hjärnan och kroppens vävnader. Det släpper på spänning och stelhet. Vi använder oss också av faschiella rörelser, skakar och gungar för att öppna upp flödet i kroppen. Se kontakt.

Fredagar

Lunchyoga med Leona
Tid: 12.00-12.45

En enkel, mjuk och naturlig rörelseform som tillåter kroppen att uppleva sig. Med långsamma, somatiska, aktiverande rörelser återskapar vi kontakten mellan hjärnan och kroppens vävnader. Det släpper på spänning och stelhet. Vi använder oss också av faschiella rörelser, skakar och gungar för att öppna upp flödet i kroppen. Klassen är på engelska. Se kontakt.

Sport Övrigt Gnesta

Plats

Yogastudio Bubblan, Industrigatan 7 i Gnesta

Arrangör

Bubblan Yoga

Biljettpris

100-150 kronor per pass