Starta eget

bild på nyföretagarcentrums logga

 

Nyföretagarcentrum i Nyköping stöttar dig med rådgivning när du ska starta eget. Det är kostnadsfritt och helt konfidentiellt!
Du kan få hjälp med att skriva din affärsplan, information om lagar och försäkringar samt formella och andra krav som ställs på dig som företagare.

Få rådgivning kring ditt företagande!Är du nyfiken på företagandet och kanske även har en idé? Vill du starta ditt egna företag men vet inte riktigt hur du ska göra? Då ska du ta chansen att få hjälp av en expert på nyföretagandet!
Nyföretagarcentrums verksamhetschef Birgit Båvner erbjuder kostnadsfri och personlig rådgivning i Gnesta. Rådgivningarna fokuserar på affärsidén och på dig som företagare. Dessutom handlar det om budget, marknadsföring och om dina styrkor och svagheter som blivande företagare. Du får också tips om var du kan hitta bra nätverk! När du använt Nyföretagarcentrums verktyg kommer du att vara väl förberedd för livet som egenföretagare.

Läs om höstens Starta-eget-kurs i Gnesta .

Du kan läsa mer om NyföretagarCentrum Nyköping här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


bild almi logga

Almi företagspartner hjälper dig med rådgivning, utvecklingsprogram, finansiering och kontakter.
Läs gärna mer om Almi företagspartner här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hos Tillväxtverket hittar du nyttig information om lagar och regler, smarta tjänster och praktiska tips för dig som vill starta eget.
Läs gärna mer om Tillväxtverket här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Verksamt.se är framtidens företagarsajt för samlad information och service från myndigheter till företag. Den innehåller information från Företagarguiden samt verktyg och e-tjänster som underlättar för den som driver eller vill starta företag. Verksamt.se har tagits fram av tre myndigheter i samverkan: Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket.
Läs gärna mer på Verksamt.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster här!


Senast publicerad 2018-09-14