undervisningsbassäng

Simskola på Freja Bad & Gym

Att lära sig att simma och vara bekväm i vatten är en grundkunskap som alla behöver. Hos oss kan du ta del av plask och lek och simskola med utbildade simlärare. På ett lugnt och tryggt sätt får du lära dig grunderna.

Äntligen ska vi köra igång med simskolorna igen. Vi börjar där vi slutade och de som redan anmält sig till simskolan kommer att ha sin plats kvar. Anmälan kommer öppna vecka 29, den 19 juli. Läs vidare för mer information om simskolan och de olika grupper vi erbjuder.

Freja Bad & Gym erbjuder två typer av simundervisning. Det finns plask och lek och simskola för nybörjare. Betalning sker vid första tillfället.
Avlämning av barn till simskolan sker vid gången utanför duschrummet där simlärare tar emot barnen. Du som förälder är välkommen att slå dig ner i vår kafeteria medan du väntar. Vi tar hand om ditt barn på ett tryggt och säkert sätt.

Anmälan till vinterns simskolor 2021

Anmälan görs via e-tjänst, klicka här för att komma till e-tjänster Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Plask och lek.

Plask och lek är till för barn som inte kan simma och har behov av att skapa en trygg relation till vattnet för att förbereda sig för framtida simskola. Plask och lek består av 10 tillfällen till en kostnad av 900 kr. En plask och lekgrupp består av max 10 barn.

Simskola för nybörjare.

Simskola för nybörjare riktar sig till barn som har tagit doppingen men ännu inte kan simma. Kravet för doppingen är att kunna göra följande saker tre gånger: Dyka under en rockring eller liknande samt hoppa i från bassängkanten eller brygga.

Målet med simskola för nybörjare är att barnet ska kunna simma 10 meter bröstsim på grunt vatten genom att använda arm- och bentag. Simskolan består av 10 tillfällen till en kostnad av 1000 kr. En grupp för nybörjarsimskola består av max 10 barn.

Grupp 1, Plask & Lek

Startdatum: Måndagen den 6 september 2021
Ålder: Från fyllda 4 år och uppåt
Tid: Klockan 17.00 till 17.40

Grupp 2, Plask & Lek

Startdatum: Måndagen den 6 september 2021
Ålder: Från fyllda 4 år och uppåt
Tid: Klockan 17.50 till 18.30

Grupp 3, nybörjare simskola

Startdatum: Tisdag den 7 september 2021
Ålder: Från fyllda 6 år och uppåt
Tid: Klockan 17.00 till 17.40

Grupp 4, nybörjare simskola

Startdatum: Tisdagen den 7 september 2021
Ålder: Från fyllda 6 år och uppåt
Tid: Klockan 17.50 till 18.30