Aktuellt på Kulturskolan

Här hittar du alltid aktuell information om vad som händer på Kulturskolan. Allt från nyheter till evenemang.

 • All undervisning förutom LEK-kurserna börjar vecka 37.
 • LEK-2 börjar vecka 38.

Stödgrupp om psykisk hälsa

Välkommen att delta i en stödgrupp för att i gemenskap testa olika sätt som kan ge dig bättre psykisk hälsa och hitta det som känns rätt för dig själv. Läs mer om stödgruppen.

Filmprojekt Gnesta 2020 – tema Möten

Vill du vara med i vårt filmprojekt? Under sommaren 2020 får alla som vill vara med och skapa filmer om Gnesta kommun. Uppdraget är att skapa korta filmer som handlar om möten.

Filmerna kommer att presenteras på kommunens webbplats och sociala medier under det kommande året.

Vilka kan vara med och bidra med en film?

Alla som bor eller tillbringar sin tid i Gnesta kommun kan vara med. Du kan göra en film själv eller tillsammans med andra. Filmskapare i alla åldrar är välkomna!

Läs mer på gnesta.se/filmprojekt2020.

Gnesta Anthem - var med och skapa sången om Gnesta kommun

Kulturskolan skapar Gnesta Anthem tillsammans med dig. Skicka in din berättelse om en plats i Gnesta kommun i form av en text, melodislinga så sätter Kulturskolan sedan ihop det till en sång - Gnesta Anthem. Insamlingen pågår till den 19 juli.
Alla är välkomna att delta! Läs mer om Gnesta Anthem här.

Elevråd på Kulturskolan

 • Vill Du vara med och påverka innehållet på Kulturskolans undervisning?
 • Vill Du engagera dig i evenemnag?
 • Vill Du lämna dina tips på vad vi kan förbättra på Kulturskolan?

Då ska du komma till oss på Kulturskolan och vara med på våra elevråd. Vi träffas vid tre tillfällen varje termin och i bjuder på fika vid varje tillfälle. Kontakta kulturskolan om du vill vara med.Väl mött önskar Klas Jervfors Turner, enhetschef på Kulturskolan.

Nyheter


 • Musik och dansquiz


  Vem var det som framförde den där dansen och vem var det som spelade den låten för första gången? Älskar du musik och är du en hejare på dans är det här ett måste för dig.

 • Anmälan till Kulturskolan är öppen nu


  Nu är anmälan öppen till Kulturskolan i Gnesta. Ni som har barn som redan går på Kulturskolan måste anmäla er igen. Samma digitala system används till KomTek och Fritidsgården Chill.

 • Det här händer under hösten 2019


  Nu har vi gjort klart höstens planering för Kulturskolan. Här hittar du alla aktuella datum och aktiviteter. Varmt välkommen att besöka oss som publik.

 • Nytt digitalt system på Kulturskolan


  Under detta läsår inför Kulturskolan ett nytt digitalt administrationssystem. Samma digitala system används till KomTek, Fritidsgården och de lovaktiviteter som kommunen anordnar.

 • Dansläger på påsklovet


  Under två dagar på påsklovet ordnar Kulturskolan med gratis dansläger för dig mellan 6-15 år.