en kvinna i glasögon som står bakom servicecenters informationsdisk

Servicecenter

Servicecenter är till för kommunens invånare, företagare och besökare. Här får du information om kommunens olika verksamheter och hjälp med enklare ärenden. På servicecenter finns också kommunens turistinformation.

Servicecenter är din väg in till kommunens alla verksamheter och tjänster. När du kontaktar servicecenter möts du av en kommunvägledare som svarar på frågor eller vägleder till rätt person.

För att komma i kontakt med servicecenter kan du antingen ringa till vår växel eller besöka vår informationsdisk för personlig service.

Kontakta oss

Telefon: 0158-275 000
E-post: servicecenter@gnesta.se

Helgfria vardagar kl. 08.00–17.00

Besök oss

Marieströmsgatan 3, Strömmentorget
646 31 Gnesta

Måndag, tisdag, onsdag, fredag kl. 10.00–17.00
Torsdag kl. 10.00–19.00
Lördag kl. 10.00–14.00

Avvikande öppettider:
Dag före röd dag kl. 10.00–14.00
Stängt röda dagar.

Turistinformation

På servicecenter hittar du kommunens turistinformation. Här finns aktuell information om vad som finns att se och göra i Gnesta kommun. Vi har broschyrer om sevärdheter, cykelturer, Sörmlandsleden med mera. Även flytväst finns till utlåning.

I vår digitala besöksnäringsguide Gnestaguiden Länk till annan webbplats., hittar du all information du behöver om att äta, bo, shoppa eller se och göra i Gnesta kommun.

E-tjänster

Många ärenden kan du själv utföra direkt på webben via våra e-tjänster – till exempel ansöka om plats i förskola, ansöka om bygglov och anmäla oro för barn eller unga.

Kontakta servicecenter om du behöver vägledning eller support i användandet av kommunens digitala tjänster.

Till e-tjänster inom kommunens olika områden. Länk till annan webbplats.

Publika datorer

I servicecenters lokal finns flera publika datorer. På dessa datorer kan du surfa, söka information och skriva ut dokument. Du har även möjligheten att sitta en längre stund för studier.

Gröna soppåsar, almanacka och p-skiva

Har dina gröna avfallspåsar tagit slut? På servicecenter kan du hämta nya. Även kommunens almanacka och p-skiva finns att hämta.

Kartor

På servicecenter finns tätortskarta och besökskarta. Dessa är gratis.