Sittgympa utanför Träffpunktens lokaler i Gnesta

Träffpunkten

Träffpunkten är en mötesplats i centrala Gnesta där du kan umgås, delta i en aktivitet eller ta en fika. På Träffpunkten serveras även lunch varje dag.

Träffpunkten har öppet året om. Läs höstschemat 2023 för Träffpunkten. Länk till annan webbplats.

Till Träffpunkten kan du komma för att umgås, delta i en aktivitet, äta lunch och fika. Här finns flera olika typer av aktivieter: temagrupper för samtal och umgänge, möjligheter till anpassad och skonsam fysisk aktivitet, grupper som spelar spel, handarbetar eller sjunger tillsammans. Aktiviteterna leds av frivilliga som har ett särskilt fritidsintresse, kunskap eller bara en vilja att göra något för och tillsammans med andra.

Träffpunktens matsal

Du som är 65 år och äldre är välkomen att äta lunch måndag till söndag, klockan 11.30-13.30. Lunchen kostar 67 kronor och det går bra att betala med swish eller med kort. Du kan även betala med lunchkuponger som du kan köpa på kommunens servicecenter.

Vill du leda en aktivitet?

Har du ett särskilt intresse eller kunskap som du vill dela med andra? Då kanske du vill leda en aktivitet. Hör av dig till aktivitetssamordnaren om du är intresserad. Kontaktuppgifter finns nedan.