Betalning passerkort för företag

Genom betalmodulen kan du fylla på ditt företagskort med nya besök till Återvinningsgården. Du kan också betala kontant för besök på servicecenter.

Betala företagskortet direktlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Från och med den 1 april 2018 kostar det 3 190 kr för 10 besök. Priset är inklusive moms.

Tekniska verksamheten skickar inte fakturor gällande påfyllning av företagskort. Vi hänvisar till betalmodulen eller till servicecenter.

Vid kortbetalning via ovanstående länk

Länken du kommer till är en betalmodul som sköts av Payson. Det är precis samma säkerhet som vid övriga internettransaktioner, till exempel när man betalar hos Netonnet.

För att betala ska du först ange personuppgifter vilka är kopplade till den som är betalkortsinnehavare. Sen ska du skriva in numret på Återvinningskortet. Påfyllningen av kortbesök sker per automatik.

Länk till Paysons hemsida där du kan läsa mera om Payson

Information om Payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Med Payson kan du använda både betalkort och Internetbank eller tidigare innestående medel.

Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du på bara några sekunder göra transaktionen via Payson.

Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Vid påfyllning av kort på Servicecenter

Om du vill fylla på ditt företagskort med 1, 3, 5 eller 10 besök via servicecenter betalar du antingen med kort eller med kontanter. Påfyllning av kortbesök sker senast efterföljande arbetsdag.